10/11/2012

Rețete delicioase cu Spaghetti

Câteva modalități de a găti Spaghetti Squash

Deci, există un fel de pas important necesar pentru a crea oricare dintre rețete delicioase de squash spaghete pe care le puteți găsi aici, sau în altă parte on-line. Înainte de spaghete suc de fructe pot fi convertite în fidea substitutive, paste, etc, acestea trebuie să fie fierte. Există câteva modalități de a merge despre acest proces, și fiecare are argumente pro si contra. Puteți alege, dar alege cu înțelepciune.
Prăjirea
Pro-uri:
  • Control superior asupra texturii. Puteți testa suc de fructe pentru gradul de coacere, în orice moment prin stocarea o furculiță în ea. Acest lucru vă permite să-l aducă la un perfect "al dente" textura.
Contra:
  • Timp. Vă puteți aștepta să-și petreacă 40 de minute pentru un plin oră prăjire un suc de fructe.
  • Pericol. Tăierea unei prime de squash în jumătatea este o afacere complicat. La un moment dat am avut cuțitul meu blocat măsura în chestia asta pe care am avut de a apela soțul meu pentru ajutor în obținerea l. Acest lucru a fost, desigur, după ce am încercat, folosind forta centrifuga pentru ao îndepărta. În retrospectiv Sunt destul de norocos că nu a venit de pe cuțitul meu în timp ce am fost în jurul valorii de filare bucătărie. 
Cum:  Se incalzeste cuptorul la 350 de grade. Se taie în jumătate de squash. Scot semintele si, fie renunța la ele, sau setați-le deoparte pentru a fi prăjite separat. Periati fiecare jumătate cu ulei de masline si se presara cu sare si piper. Setați-le pe o foaie de copt. (Juriul este pe dacă acestea ar trebui să fie orientată în sus sau în jos m-am dus pentru cu fața în sus.). Friptură le pentru 40 la 60 de minute, verificarea textura de sensibilitate furcă. Scoateți-le atunci când este gata, se lasă să se răcească suficient le să fie manipulate, iar apoi razuiti din partea interioara, cu o furculita.
Aburire 
Pro-uri:
  • Relativ ușor.
Contra:
  • Foarte moale de squash. Pentru persoanele care doresc paste pe partea moale, acest lucru ar putea fi o opțiune bună. Dacă preferați o paste mai ferm, probabil că nu va place mananca acest aburit vegetarian.  
Cum:   suc de fructe Se taie in jumatate si maruntaiele scoase. Așezați fiecare parte, cu fața în jos în interiorul unui vapor pe foc fierbere, si gatiti timp de 20 de minute, sau pana cand se inmoaie furcii.
Cuptorul cu microunde
Pro-uri:
  • Foarte repede!
Contra:
  • Puțin la nici un control asupra textura. Un secunde suplimentare câteva poate fi diferența dintre suc de fructe hard rock și squashy.
Cum:  Poke câteva găuri în șorici de suc ​​de fructe întregi și pop-l în cuptorul cu microunde. Gatiti pentru 12 - 24 minute și degetele încrucișate. Puteți încerca, de asemenea tăiere în jumătate, ambalaj-l în plastic, si gatit-l timp de 8 până la 10 minute.
Spaghetti Squash
Acum, ce vei face cu toate că de squash minunat, tocata? Voi fi postați două mai multe retete care folosesc spaghete suc ​​de fructe ca ingrediente principale în cadrul următoarele câteva zile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu